FORUM PRZENIESIONE: www.newempires.gq
Wiecie tak sobie pomyślałem ze w sumie sporo siedzimy nad dodatkiem i nawet były propozycje spotkania i tak dalej i tym podobne Jeszcze sporo czasu minie nim skończymy nasz projekt AoNE
Może warto coś napisać o sobie wiecie wg mnie co jak co ale zawsze milo się pracuje w lepiej znanym nam gronie
trochę można już było się o was dowiedzieć przy robieniu dodatku no ale może warto coś o sobie napisać
będzie milej
a może się okaże ze ktoś gdzieś blisko kogoś mieszka, choć wiem ze ja, camel i swordim jestesmy w dość sporych odległościach niestety
No cóż ale już nie będę ględził tyle i coś powiem o sobie mam nadzieje ze nie tylko ja xD
Cóż wiec jestem Marcin jak już większość wie z rocznika 96 wiec mam obecnie 17 lat. Mieszkam w Siedlcach (ok 90 km na wschód od Wawy). W tej chwili jestem w liceum plastycznym, ale nie jest ono w moim mieście.
Interesuję się sztuką, rysunkiem, grafiką, trochę rzeźbą, historią (szczególnie chodzi o taktykę wojenną), filmami i książkami szczególnie psychologiczne i takie dające do myślenia, z przemyśleniami, metaforyczne itp
Czasami lobię sobie pogrywać w gry strategiczne (i kiedyś trafiłem na E2 jak zaczynałem gdy jako gówniarz z kolegami szukaliśmy kodów do AoE - przypadkiem tam wpadłem i zapamiętałem stronę po czasie się tam zarejestrowałem i potem poznałem camela i rycha kiedy zaczynaliśmy z dodatkiem, a potem reszta ekipy już tu na naszej stronie).
Lubie tez bardziej sensowne samochodowe (F1 np), lobię czasem pograć z kolegami w fife czy Generally (taka fajna stara gierka samochodowa) xD
Coz nie wiem co jeszcze mogę napisać może coś jeszcze mi przyjdzie do głowy to napisze
To może teraz ja.
Jestem Łukasz, mam 15 lat (rocznik 98). Mieszkam w Dzierzgowie, miejscowości 30 km od Mławy i mniej więcej tyle samo od Przasnysza. Poza tym niedaleko mam do granicy woj. warmińsko-mazurskiego. Do Warszawy mam około 130 km.
Cały czas się uczę (znaczy będe się uczył - 1go września ) w Publicznym Gimnazjum w Dzierzgowie. Do szkoły mam 30 kroków.
Teraz obecnie będe w trzeciej klasie. Po gimnazjum zamierzam uczyć się w technikum ekonomicznym w Mławie.
Lubię robić różne rzeczy. Grać z kumplami w gałę na boisku, jeździć rowerem na długie przejażdżki, przebywać na świeżym powietrzu (ba na wsi jest gdzie przebywać
- łąki, pola, lasy). Uwielbiam wędkować.
Czasem lubię pograć sobie w jakieś gry, np. San Andreas, NFS, Gothic I i II NK, Minecraft. Ale moją pasją są gry strategiczne - AOE I+ ROR, AOE II+ CONQ, Stronghold Deluxe, Stronghold Crusader, Cultures 2, Cossacks, itd.
Jeśli chodzi o Age'a II, to moja przygoda zaczęła się w wieku 9-10 lat. Po jakimś czasie odkryłem E2.net i tam założyłem konto. Obecnie nie gram w AOE tak często, jak kiedyś.
o wędkować też lubię to jest to
Na razie wstawię tu zdjęcie kościoła mojej miejscowości z google grafika, ale potem trochę pocykam aparatem i pokażę to, czego google pokazać nie może.
Parafia powstała tutaj jeszcze za czasów średniowiecza, a murowana konstrukcja kościoła została zbudowana w XVI wieku. Chcecie zobaczyć jego barokowe wnętrze?
ladny kosciol naprawde ladny w ciekawym stylu
choc w srodku pewnie ciemnosci kiedys byly xDD
O kuźwa, czuję się jak Starszy Rady xD
Mam na imię Kuba, mam jeszcze 19 lat (rocznik 1993), chwilowo mam wakacje, więc siedzę u siebie w Zgorzelcu. Poza wakacjami to studiuję historię we Wrocławiu na UWr, specjalizacje dokumentalistyka konserwatorska i regionalistyka. Amatorsko interesuję się architekturą, ciapągami, kucami (awatar) i innymi dziadostwami.
Gram w AoE II od cholery już lat, zaryzykuję że od 12 - 13. AoE II to była moja jedna z pierwszych gier w życiu. Tak poza to TF2, Zeus: Pan Olimpu, Posejdon: Bóg Atlantydy, Faraon, Kleopatra: królowa Nilu, Medieval: Total War, Minecraft, Europa Universalis III ze wszystkim (na kodach, ale mi to nie przeszkadza).
Oto Cygnus który truje Wam o różne rzeczy
najstarszy nie jestes backero student byl ale nagle gdzies go wcielo :/ moze sie znajdzie jeszcze...
W sumie takiej duzej roznicy nie ma - 2 lata na pewno przyda sie ktos kto zna lubi historie i architekture
No aoe II tez byla jedna z moich pierwszych gier jeszcze mam ogrom rysunkow w domu gdzie rysowalem rzeczy aocowopodobne