FORUM PRZENIESIONE: www.newempires.gq
Strony: 1
Gość
Często gram z barćmi w conquerorsa przez LAN, ale chcielibyśmy mieć większą mapę. Czy da się coś zrobić, żeby móc stworzyć np 16x16 (obecnie największa to 8x8)?
Tak więc bardzo chciałbym, aby w tym dodatku pojawiła się możliwość wyboru większej mapki w edytorze Czy będzie to możliwe? ;p
To miło, że pogrywacie sobie tak fajnie razem. Ja mam brata ale tylko jeden komputer więc nie możemy pograć sobie razem.
W planach powiększenie mapy mamy.
ja mam 2 braci, więc 2 kompy oraz 1 laptop. Najdłuższa nasza rozgrywka ciągnęła się przez 26h na prędkości szybkiej oczywiście w kilka dni.
No i oczywiście cieszy mnie fakt powiększenia mapki. To sprawia, że gra na pewno będzie bardziej emocjonująca. Tym bardziej, że my preferujemy tryb gry średniowiecza ( bez wieku imperium)
Gra jest wtedy nieco trudniejsza. Ale 26 godzin? To chyba rekord.
Co?? 26 godzin? Po takim czasie na mapie nie byłoby ani jednego surka więc musieliście grać bardzo powoli że tak to ujmę
Zapewnie mieli duże zasoby narobionej wcześniej żywności.
ale ileż drewna na to trzeba... jeśli mówi się o szybkiej dobrej rozgrywce. Bo mogło być tak że wszyscy zbierali surek i bili się powoli.
Jak to się mówi, na początku gry zbieraj surowce, a pod koniec je kupuj.
Ach no tak to racja
Z tym że tam grały trzy osoby z tego co mówił kolega więc minimum jedna osoba musiała grać sama ale myślę że to był pojedynek 1/1/1 więc wozy odpadają
Strony: 1