Opricznik
Jazda
Atak:11
HP:110
Pancerz: 1
Przebijanie pancerza: 1
Elitarny Opricznik:
Atak:14
HP:130
Pancerz: 1
Przebijanie pancerza: 1
Bonus do zabijania wieśniaków. Myślę, że to dobry bonus dla tej jednostki.
Dodatkowe informacje: Jednostka konna średnio opancerzona z bonusem do zabijania wieśniaków. Dość szybka.
Myślę, że Elitarny Opricznik powinien być szybszy niż paladyni, ale wolniejsi od Huzarów czy lekkiej jazdy. Tak wg mnie byłoby z sam raz
Znalazłem fajną teksturkę:
Tak naprawdę jest to jakiś czarny jeździec.
Grafika jest ekstra i ten jeździec robi wrażenie... Piękny!
Tylko że...Czy rosyjscy opricznicy byli aż tak uzbrojeni?? :/ To jest rycerz bardziej zachodnioeuropejski a nie wschodnioeuropejski Do edytora trzeba to wsadzić ale na opricznika moim zdaniem nie pasuje
PS.: Camel Ty pewnie widziałeś już te jednostki, ale może coś Ci umknęło chodzi mi o Galerię
Na górze w przyciskach ją znajdziecie;) jak coś będziecie mieli ciekawego to wrzucajcie:) I jakby się dało to od razu ze źródłem w opisie skąd to jest:)
Szczerze to ostatnio próbuję podrobić Mangudaia na orpicznika. Nadaję mu czarne barwy i trochę błysku.
http://www.aoe2polskidodatek.pun.pl/gallery.php?pid=20
kiedyś mówiłeś o tym;)
Albo mnie pamięć zawodzi, albo co...
Hmmm.... A może to by się przydało na opricznika? Tylko mu kilka czarnych barw dodać:
Wow jak dla mnie na opricznika nie mogłoby być nic lepszego i ten topór fajnie pasuje
Heh, też prawda. Ale u rusków topór to broń była święta. Najpierw w średniowieczu się nimi posługiwali, a potem strzelcy moskiewscy używali tzw berdyszów (przerośniętych toporów) jako forkietu do muszkietu.
wiecie to tylko szczegol w grafice ktory mozna zmienic
a no racja