Chyba wszyscy jesteśmy zgodni co do tego, że naszą pracę trzeba kontynuować na nowy forum..
Tutaj już po takim czasie zrobił nam się... syf...
Na nowym forum stworzę miejsca służące do udostępnienia zatwierdzonych informacji i takie gdzie będzie można śmiecić. Tutaj mamy śmietnik wszędzie.
Lecz tu jest pytanie do was
Czy chcecie bym przekształcił to forum na nowe przejrzyste i przy tym zostawił usunął rzeczy zdublowane i uporządkował wszystko.
Czy może stworzyć zupełnie nowe forum? I przenieść do niego wszystkie informacje. Z tym, że w tym przypadku nie będzie tam już naszych starych pogaduszek itd
Wg mnie lepiej uporządkować i zmienić to forum. Tylko, że może mi to zająć chwilę dłużej.
Dopiero w następnym tygodniu będę mógł się tym zająć. Do tego czasu będziemy musieli przecierpieć tutaj w naszym uroczym śmietniku NE :3
Więc?
No cóż...
Pun to straszny hosting. Problemy z logowaniem, wszędzie reklamy, nieczytelność. Ale te forum już zdobyło renomę, więc wolę je uprządkować.
pun też się trochę rozwinęło może uda mi się zrobić to bardziej przejrzyście
Postaram się to zrobić szybko, lecz w ostatnim czasie trochę choruję i to mi przedłuża sprawy...
Cóz, kolorystyka forum.... Między innymi.
Ogólnie też jestem za. Przydałby się też dział, w którym byśmy umieszczali ogólnie efekty naszej pracy, jako paczki z kolejnymi wersjami(nazwijmy to tak).
To prawda. Powinno być mniej działów ale bardziej konkretnych. Załóżmy skoro pracujemy nad civ polaków to niech istnieje jeden dział na forum odnośnie nich jako nowych civ. Dochodzi kolejna civ do dorzuca się nowy dział dla nowej civ
No i każdy mógłby mieć tak jak wspominałem jakiś własny dział do publikowania swoich prac
Popieram post Azure
Bardzo dobre pomysły Wszystko uwzględnię
Każdy będzie miał własny dział zamknięty tylko dla "wtajemniczonych" :3